La Diputació Provincial de Castelló ha reforçat la seua col·laboració amb l'Associació el Telèfon de l'Esperança

Això ho han aconseguit donant espai per a la presentació del Xat Esperança

General 25 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5353

Aquest nou servei d'atenció psicològica en línia, gratuït i anònim, està especialment dissenyat per a adolescents i joves. Durant la presentació, Eustaquio Barreda, coordinador Tècnic de la delegació de Castelló, va explicar que el Xat Esperança sorgeix com a resposta a la necessitat de brindar suport als joves que es senten més còmodes comunicant-se a través de xarxes socials i mitjans escrits. Amb un horari d'atenció de 18:00 a 00:00 hores de dilluns a divendres, aquest servei ofereix un recurs valuós per a aquells que busquen ajuda i orientació en moments difícils.

La diputada de Benestar Social de la Diputació de Castelló, Marisa Torlà, va elogiar la tasca del Telèfon de l'Esperança i va subratllar la importància d'aquest nou servei, destacant que la salut mental dels joves és una preocupació creixent que requereix la intervenció de professionals capacitats i organitzacions compromeses.

Torlà va expressar el seu suport a aquesta iniciativa i va destacar la importància d'oferir recursos accessibles i adaptats a les necessitats de la població juvenil. La presentació va comptar amb la presència del president de l'Associació el Telèfon de l'Esperança, Jesús Montoliu, i la vicepresidenta, María Jesús García, els quals van ressaltar el compromís de l'organització en proporcionar suport emocional a qui ho necessita.

Te puede interesar
Lo más visto