Marta Barrachina ha sol·licitat solucions "urgents" per protegir el litoral de la província

Per a això, demana una reunió amb la ministra de Transició Ecològica i Reto Demogràfic, Teresa Ribera, per exigir al Govern una possible solució

General 25 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5360

En el ple ordinari de març, es durà a terme una moció en defensa de la costa que inclou aquesta sol·licitud de reunió, on Barrachina traslladarà les necessitats del litoral en primera persona. Es destaca la preocupació per la degradació del litoral, la falta d'obres de protecció i l'absència d'ajuda del Govern central.

La Diputació continuarà reclamant reunions amb els diferents ministeris per assegurar el compliment de les necessitats de la província. Es fa especial èmfasi en la necessitat d'executar les actuacions programades en l'Estratègia de protecció de la Costa aprovada el 2015. A més, s'insta al Govern a considerar les peticions de la societat civil i les institucions locals i autonòmiques abans d'aprovar qualsevol normativa que afecti el litoral.

També es proposa iniciar un procés de reforma de la Llei de Costes vigent per millorar la protecció del litoral i reconèixer el seu valor cultural i històric.

Te puede interesar
Lo más visto