Begoña Carrasco ha destacat la importància de les negociacions en curs amb el CD Castelló sobre el conveni de Castàlia

Ha assenyalat que l'objectiu és arribar a un acord ampli i ambiciós que beneficiï tant al club com a l'ajuntament i a l'afició

General 26 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5367

Carrasco ha subratllat que aquest procés no es tracta simplement d'un conveni ordinari, sinó d'un acord integral que té com a objectiu impulsar el club i satisfer les necessitats de la ciutat, tot això sense comprometre el patrimoni municipal.

L'alcaldessa ha destacat que des del primer dia estan dedicant esforços per a aconseguir el millor acord possible, assegurant que s'estan considerant totes les implicacions i necessitats tant del club com de la ciutat. En particular, ha mencionat la importància de la reforma de l'estadi, una obra vital per a la modernització de les instal·lacions esportives a Castelló.

A més, Carrasco ha ressaltat el consens entre ambdues parts respecte a la importància de comptar amb una infraestructura esportiva adequada per al segle XXI, la qual cosa representa un avanç significatiu per a la ciutat. Ha conclòs expressant la seva confiança que l'acord està més a prop que mai i que les negociacions estan avançant de manera positiva cap a una solució beneficiosa per a totes les parts involucrades.

Te puede interesar
Lo más visto