La fisioterapeuta Alba Alemán ha organitzat dues sessions d'entrenament funcional a la Platja del Planetari del Grau de Castelló

Això com a part de les activitats de la Carrera de les Empreses Càmera de Comerç Castelló

Esports 26 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5369

Aquestes sessions estan dissenyades per adaptar-se a les necessitats dels participants i a l'entorn natural, promoguent un estil de vida actiu i saludable.

L'objectiu d'aquestes sessions és fomentar l'activitat física entre els participants, sense deixar espai per a excuses, i es duen a terme de manera totalment gratuïta. Grups d'unas 25 persones s'han reunit per realitzar exercicis físics responsables, utilitzant l'entorn natural i materials complementaris com gomes o peses per augmentar la intensitat segons les necessitats individuals.

L'entrenament s'ha centrat en activitats adaptades a l'entorn, com l'ús de les escales del planetari i la inestabilitat de la sorra per a certs exercicis. A més, s'ha posat èmfasi en la sostenibilitat, proporcionant avituallament saludable i utilitzant gots reciclables per reduir l'impacte ambiental.

Aquesta iniciativa promou un estil de vida saludable i sostenible, i cal destacar que la Carrera de les Empreses Càmera de Comerç Castelló compta amb el segell d'Esdeveniment Esportiu Sostenible atorgat pel Comitè Olímpic Espanyol. La propera activitat, programada per al 6 d'abril de 2024, serà un entrenament amb els ambaixadors Diana Martín i Jesús España, en línia amb els mateixos valors i filosofia.

Te puede interesar
Lo más visto