Las obres del projecte de la Zona de Baixes Emissions a Castelló continuen avançant amb força

Actualment hi ha talls de trànsit a diversos carrers, a més de la cancel·lació d'un pas de Ros de Ursinos a Arquitecte Maristany a través del carrer Sant Roc.

General 26 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5377

El regidor d'Urbanisme, Sergio Toledo, agraeix la comprensió dels veïns afectats i destaca la importància de mantenir-los informats sobre aquesta inversió urbanística que transformarà la ciutat. Aquestes obres, part del projecte redissenyat de la Zona de Baixes Emissions finançat per fons europeus, tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat de la ciutat i estaran finalitzades per al 31 de desembre de 2025.

Es tracta de la major inversió urbanística a Castelló, amb la unificació dels carrers en plataforma única i amplades de voreres uniformes a tota la ciutat. Toledo destaca que el projecte no restringirà el trànsit de vehicles de manera permanent i es recuperen més de 200 places d'aparcament, a més d'incorporar més arbrat i zones verdes.

També es treballa en coordinació amb l'àrea de Mobilitat per facilitar els desplaçaments al centre de la ciutat mitjançant la creació d'una xarxa de pàrquings dissuasoris i fomentar l'ús del transport públic. Aquest projecte no només embelleixrà la ciutat, sinó que també contribuirà al medi ambient en reduir la petjada de carboni.

Te puede interesar
Lo más visto