Televisió de Castelló oferirà en directe la 'Rompida' de l’Hora a l'Alcora

Enguany amb la participació de l'artista Rozalén

Festes 26 de marzo de 2024 Redacció Redacció
rompida-2024-1024x1024

La Rompida de l’Hora en la localitat de l'Alcora és un acte declarat Patrimoni de la Humanitat i Festa d'Interés Turístic Autonòmic a més de Bé d'Interés Turístic Cultural. Este esdeveniment se celebra el Divendres Sant i és realitza un cercavila que s’inicia a la plaça Espanya i finalitza a la plaça l’Església. Enguany com a novetat la cantant Rozalén i Bea Romero, la intèrpret de llengua de signes de l'artista, seràn les encarregades del toc d'honor, donant inici a l'esdeveniment.

La Germanor del Santíssim Crist del Calvari de l'Alcora, fundadora de la Rompida de l'Hora, és l’encarregada d’organitzar este acte. L'acte comença a les 12:00 del migdia per a expressar l'agonia i la mort de Jesús a través del fragorós so dels seus bombos i tambors.

Televisió de Castelló començarà la seua retransmissió a les 11:30h del Divendres Sant perquè tots els espectadors de la Província de Castelló puguen gaudir a través de la TDT d'este esdeveniment, però també el facen des de qualsevol punt des del streaming a través de la web: tvcs.tv.

Te puede interesar
Lo más visto