La cinquena edició del Festival “Grau de Circ” s'endinsa en la programació cultural d'esta Pasqua

Aquesta experiència fusiona cultura i turisme al districte marítim

Cultura 27 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5382

Amb la participació de deu companyies nacionals i internacionals, l'esdeveniment oferirà una àmplia varietat d'espectacles de circ contemporani, que van des del clown fins al trapeci i des dels malabarismes fins a les estructures aèries.

La regidora de Cultura, María España, ha destacat que aquest festival representa la gran aposta de l'àrea de Cultura per a la Setmana Santa, destacant la importància d'oferir una oferta cultural diversa i de qualitat que atragui tant a residents com a visitants. A més, la col·laboració amb el Port de Castelló afegeix un valor afegit a l'esdeveniment en integrar la cultura i el turisme de manera conjunta.

La tinent d'alcalde del Grao, Ester Giner, ha recordat l'enorme èxit que ha tingut el festival en edicions anteriors, subratllant el seu enfocament en espais oberts i espectacles adequats per a tots els públics. Aquest model cultural s'alinia perfectament amb la visió de convertir el Port de Castelló en un punt de referència per a activitats culturals de primer nivell, segons ha destacat el president de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez.

El Grau de Circ no només ofereix entreteniment de alta qualitat, sinó que també contribueix a reforçar la identitat cultural i turística del Grao i del Port de Castelló en el seu conjunt.

Te puede interesar
Lo más visto