El govern municipal ha participat amb entusiasme en la processó infantil del Dimarts Sant

Aquesta ha sigut organitzada amb cura per la confraria de Santa Maria Magdalena

Festes 27 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5383

Aquest esdeveniment, arrelat en la tradició local, ofereix una oportunitat única perquè els més joves de la confraria es involucren i visquin de prop la devoció i el fervor de la Setmana Santa.

Durant la processó, els xiquets i xiquetes, portant amb orgull la peanya que porta la imatge de la Magdalena envoltada de flors, han recorregut amb solemnitat i alegria els carrers adjacents a la seu parroquial de la confraria, l'església de Sant Vicent Ferrer. Acompanyats per la emotiva música de la Secció Interna de Tambors i Bombos, han compartit un moment de comunió i espiritualitat amb la comunitat, transmetent així els valors de respecte, devoció i fraternitat que caracteritzen aquestes celebracions religioses.

La participació activa del govern municipal en aquest esdeveniment demostra el compromís de les autoritats locals amb les tradicions i la cultura de la ciutat, així com el seu suport al teixit associatiu i religiós que enriqueix el teixit social de la comunitat. És un moment de trobada intergeneracional, on es reforcen els llaços comunitaris i es fomenta el respecte per les nostres arrels i costums.

Te puede interesar
Lo más visto