Los tornejos de futbol de Pasqua d'Almenara han començat amb la celebració del Torneig Femení i del II Torneig Querubí

Demà i dissabte se celebrarà el Torneig Vila d'Almenara per a alevins de primer i segon any

Esports 29 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5406

En el Torneig Femení, disputat a la Corona, van participar diversos equips, incloent l'Almenara Atlètic. Es van jugar tres finals, on el Faura va guanyar en la final d'or, el Burriana en la final de plata i l'Atlètic Gilet en la final de bronze.Cada jugadora va rebre una medalla per la seua participació.

En el II Torneig Querubí, van participar equips com el Faura, la Unió Esportiva Vall de Uxó i l'Almenara Atlètic. L'equip local va guanyar la final d'or, mentre que en la final de plata i bronze van triomfar l'Atlètic Gilet i el Biensa, respectivament. Cada jugador va rebre una medalla i un conte sobre José Vicente Forment.

El Torneig Vila d'Almenara per a alevins començarà demà a la Corona, distribuït en dues jornades. El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, va destacar la importància d'aquests tornejos per promoure el futbol base i va assenyalar que enguany s'incorpora el torneig femení com a novetat. A més, va ressaltar que aquestes activitats no només fomenten l'esport, sinó també l'economia i el turisme local.

Te puede interesar
Lo más visto