El Ajuntament d'Onda està compromès amb la formació i el benestar dels joves

L'ajuntament ha col·laborat per organitzar un taller formatiu sobre prevenció d'addiccions i conductes de risc

Educació 30 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5434

En aquesta iniciativa, 24 alumnes del programa JOOP (Jove Oportunitat) d'Onda i Vila-real van tenir l'oportunitat d'adquirir coneixements i habilitats per enfrontar els riscos associats al consum de drogues, alcohol i comportaments addictius relacionats amb les apostes i jocs deatzar. Durant la xerrada, impartida per experts de la UPCCA en col·laboració amb la Policia Local, es van abordar temes rellevants com les conseqüències per a la salut i legals del consum de substàncies, així com la importància de la prevenció.

A més, es va proporcionar orientació sobre com circular de manera segura al carrer amb patinets elèctrics, bicicletes i altres vehicles a motor.El regidor de Joventut d'Onda, Daniel Álvaro, va destacar la importància del compromís municipal amb els joves i el seu potencial. Va destacar la necessitat de donar-los suport per construir els seus projectes de vida i guiar-los en aspectes personals i professionals.

El Programa JOOP, cofinançat per diverses entitats, ofereix formació, atenció personalitzada i oportunitats de pràctiques laborals per a joves de entre 16 i 21 anys, amb l'objectiu d'impulsar el seu desenvolupament personal i professional.

Te puede interesar
Lo más visto