La Diputació Provincial de Castelló ha dut a terme una estratègia integral per promocionar el Concurs de Regeneració Urbana (CRU)

Això s'ha plantejat més enllà dels límits provincials, arribant als col·legis d'arquitectura de tota la Comunitat Valenciana

General 31 de marzo de 2024 Redacció Redacció
IMG_5446

L'objectiu és involucrar els arquitectes valencians en l'ús creatiu de la ceràmica en projectes urbans i fomentar la seva participació en aquesta setena edició del CRU. Amb la col·laboració del Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló i el departament de Promoció Ceràmica, s'han presentat les bases del certamen i s'ha incentivat els professionals a incorporar la ceràmica en els seus dissenys per transformar espais públics en veritables obres d'art arquitectònic.

El diputat de Promoció Ceràmica, Vicente Pallarés, ressalta la importància d'aquesta iniciativa per convertir els municipis de Castelló en referents de la ceràmica, destacant l'alta participació de 44 municipis en aquesta edició del CRU. Pallarés subratlla el compromís de la Diputació en recolzar i promoure aquesta iniciativa com a part integral de la regeneració urbana a la província.

A més, les presentacions del CRU han comptat amb la participació dels equips d'arquitectes guanyadors d'edicions anteriors, els quals han compartit les seves experiències i projectes exitosos, demostrant el potencial transformador del concurs. Aquesta col·laboració entre institucions i professionals del sector busca enriquir el paisatge urbà de Castelló i reforçar el paper de la ceràmica com a element distintiu i essencial en el disseny arquitectònic contemporani.

Te puede interesar
Lo más visto