Marta Barrachina, destaca la riquesa culinària de la província amb la quarta edició de la Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor

Aquesta es celebrarà del 5 al 7 d'abril a la Plaça Sète del Grau de Castelló

Gastronomía 01 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5459

Barrachina convida tant als castellonencs com als visitants a participar en aquest esdeveniment i gaudir dels productes amb segell de la terra. L'esdeveniment, organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació, ofereix un espai obert al públic per a donar a conèixer la diversitat gastronòmica de Castelló i gaudir-ne en un entorn únic.

La fira comptarà amb una zona expositiva on es podran adquirir productes locals d'alta qualitat, així com presentacions i demostracions gastronòmiques. El vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez, destaca la importància de la gastronomia com a eix turístic de primer nivell i subratlla el compromís del govern provincial amb el sector gastronòmic i el turisme.

La Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor coincideix amb el segon cap de setmana de Pasqua i la VII edició d'Escala a Castelló, i comptarà amb la participació de prop de una desena d'empreses agrupades sota la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

Te puede interesar
Lo más visto