El Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival torna del 26 al 28 d'abril amb una emocionant programació

Aquesta inclou la participació de destacats artistes com La Húngara, Los Manolos i Bordón 4

Cultura 01 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5461

Aquest festival, que s'ha convertit en una cita imperdible a la Ciutat de Festivals, ofereix una fusió única de música, cultura i gastronomia que ressona als carrers i vivers culturals de Benicàssim. A més dels artistes principals, el festival presenta actuacions d'agrupacions flamencas per tota la localitat, així com trobades de sevillanes i el Recital de Cante i Baile de Benicàssim, que ja va per la seva cinquena edició.

Des dels seus inicis com una proposta per dinamitzar la ciutat i promoure l'activitat hostalera, el festival ha crescut constantment, atreient artistes de renom nacional i oferint una experiència única pels assistents. L'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, destaca la importància d'aquest festival com a dinamitzador cultural i turístic per a la ciutat, subratllant la diversitat de propostes que ofereix i el seu impacte positiu en l'activitat econòmica local.

Per la seva banda, la regidora responsable de l'àrea de Turisme, Elena Llobell, enfatitza l'essència del festival com una celebració que combina la passió pel flamenc amb la riquesa gastronòmica de la regió, convidant els assistents a gaudir d'aquesta experiència única.

Amb la participació de reconeguts artistes i una àmplia oferta d'activitats culturals, el Benicàssim Flamenco Fusión Gastro Festival promet ser un esdeveniment inoblidable que deleitarà als amants del flamenc i a tots aquells que busquen submergir-se en l'animada escena cultural de Benicàssim.

Te puede interesar
Lo más visto