María España destaca l'èxit de la cinquena edició del festival "Grau de Circ", malgrat les condicions climàtiques adverses que van marcar el cap de setmana a Castelló

Tot i la pluja, més de 2.800 espectadors van gaudir de set emocionants espectacles

Cultura 01 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5462

Aquests inclouen actuacions de clown, trapezi i malabarismes a les places Panderola i Sète, així com al Casal Jove, que va actuar com a escenari d'emergència. La col·laboració entre l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària ha estat fonamental per dur a terme aquesta exitosa iniciativa cultural, que ha convertit el Grao en un escenari vibrant i acollidor per acollir el festival.

María España elogia la resposta del públic, que va desafiar el mal temps per gaudir dels espectacles, demostrant l'apreci i l'entusiasme per la cultura a Castelló. La programació, coordinada per les companyies castellonenques Troupe Malabó i Xa! Teatro, va oferir accés gratuït a tots els espectacles.

Des de la inauguració amb l'espectacle "Infinit" de la companyia Seón, fins al tancament a càrrec de Truca Circus amb el seu muntatge espectacular "Sopla!", el Grau de Circ 2024 va oferir moments inoblidables de diversió i entreteniment per a tota la família.

Te puede interesar
Lo más visto