L'Hospital Comarcal de Vinaròs ha donat un pas important al incorporar a la seva plantilla dos nous especialistes en Cardiologia

Gràcies al Decret llei 2/2024 que busca garantir l'assistència sanitària integral i equitat en tot el territori valencià

Sanitat 03 de abril de 2024 Redacció Redacció
4023d2ef-3789-492a-8937-8841a55a8445

Aquesta mesura permet reactivar el Servei de Cardiologia de l'hospital, millorar l'atenció hospitalària i reprendre les consultes externes, evitant així el trasllat de pacients a altres hospitals per falta d'especialistes.

Ana Teijelo, gerent del Departament de Salut, destaca que l'Hospital de Vinaròs és un dels primers en beneficiar-se d'aquestes mesures, la qual cosa contribueix a millorar la qualitat assistencial per als pacients i ofereix avantatges als professionals de la salut. Anteriorment, el Servei de Cardiologia es veia afectat per la falta d'especialistes en plantilla fixa, la qual cosa requeria el desplaçament de professionals d'altres hospitals i la derivació de consultes externes a altres departaments de salut.

La integració de Vinaròs en l'Agrupació Sanitària Interdepartamental (ASI) de Castelló, establerta pel Decret llei, permet l'ús de recursos compartits en benefici dels pacients. Raúl Ferrando, gerent de l'ASI de Castelló, destaca la importància d'aquestes mesures per garantir el dret a la protecció integral de la salut, especialment en àrees geogràficament allunyades dels grans nuclis poblacionals, com Vinaròs.

Te puede interesar
Lo más visto