Castelló està anxiosa per donar la benvinguda als dotze vaixells participants en la VII edició d''Escala a Castelló'

Aquest any, s'afegeix La Garce, un vaixell bergantí que representa un corsari holandès del segle XVIII, afegint un toc històric a l'esdeveniment

General 03 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5483

A més de La Garce, altres embarcacions com el patruller Río Riaza de la Guàrdia Civil, el cacemines Tambre de l'Armada Espanyola, el patruller Albatros del Servei de Vigilància Aduanera i una embarcació de Salvament Marítim també participaran. Les visites a les embarcacions seran gratuïtes i estaran disponibles de 11:00 a 21:00 hores, excepte el dilluns 8 d'abril, que seran fins al migdia.

Aquest dia s'organitzaran activitats especials per als col·legis i col·lectius amb discapacitat, com a part del compromís per la igualtat d'oportunitats.Aquest any s'introdueix un passaport per als visitants, que podran segellar en visitar cada vaixell participant. A més, es durà a terme una àrea sobre el cuidat del Medi Ambient en col·laboració amb les Fundacions Oceanogràfic i Azul Marino.

L'esdeveniment comptarà amb una àmplia programació per a tota la família, incloent desfilades, justes marineres, tallers i actuacions musicals. També es promourà el comerç local amb la iniciativa 'Comerços de Mar' i es realitzaran visites guiades pel Grau titulades 'Aires marineros'.

Davant la previsió d'una alta afluència d'assistents, s'han habilitat diferents aparcaments provisionals a les immediacions de la zona portuària, i es recomana l'ús del transport públic per evitar la saturació dels accessos.

Te puede interesar
Lo más visto