Benicarló ha programat un total de 17 espectacles per a la Temporada de Teatre 2024

Dins d'aquesta programació ha destacat la participació de figures com Josep Maria Flotats, Carles Alberola i Alfred Picó, així com Les Nenes de Càdiz

Cultura 04 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5501

A més, la temporada inclou onze muntatges de companyies locals. Els espectacles es duran a terme des del 6 d'abril fins al 27 de juliol en diversos escenaris, com l'Auditori Pedro Mercader, els jardins del Mucbe, el Magatzem de la Mar i centres escolars.

La varietat de la programació abasta des d'obres íntimes fins a muntatges de gran format, incloent-hi comèdies i monòlegs dirigits a tot tipus de públic. La temporada comença el 6 d'abril amb "El que ens dona la terra", de la companyia Puro Teatro, seguit pel monòleg d'Eugeni Alemany el 13 d'abril i "La Disputa" el 27 d'abril, protagonitzada per Josep Maria Flotats i Pep Planas. Destaquen també les obres d'Alfred Picó i Carles Alberola, Les Nenes de Càdiz, i altres companyies com Diabolus Teatre, Comboi Produccions, Escola d’Arts Escèniques Guirigall, Gran Teatro, La Escalera, Teatro de Guardia, Universitat Popular i Guzmán Arts Escèniques.

Els abonaments per a la temporada inclouen tres espectacles principals i estaran disponibles del 9 al 12 d'abril, mentre que la venda individual d'entrades es realitzarà del 13 d'abril a l'1 de juny, tant en línia com de forma presencial. Les entrades per als espectacles fora de l'abonament seran gestionades per cada companyia.

Te puede interesar
Lo más visto