El Amics Castelló s'enfronta a un important desafiament contra el Melilla, un rival directe en la lluita per la permanència a la lliga LEB Oro

Amb cinc derrotes consecutives, el Melilla arriba amb ganes de revertir la seva situació i allunyar-se de la zona baixa de la taula

Esports 04 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5512

L'entrenador de l'Amics Castelló, Juan A. Orenga, reconeix la transcendència del partit, qualificant-lo com una "finalíssima" a causa de la seva rivalitat directa i la necessitat de guanyar per mantenir viva l'esperança de la permanència a la lliga. Orenga destaca la importància de fer-se forts a casa i millorar el rendiment respecte a l'últim partit contra Estudiants.

Analitzant el rival, l'entrenador castellonenc identifica jugadors clau com Oscar Alvarado i Van Dyke, ressaltant la seva agressivitat en el joc i la seva capacitat per anotar punts. A més, l'arribada de Douvier ha proporcionat al Melilla una versatilitat tant en el joc interior com exterior.

L'estratègia per aconseguir la victòria es centra a reduir l'encert dels jugadors clau del Melilla, evitar errors propis i controlar el rebot. Orenga també destaca la importància de jugar amb intensitat i divertir-se al camp, aprofitant el suport de l'afició al Ciutat de Castelló.El partit es durà a terme a les 20:00 hores al Ciutat de Castelló, i s'espera un ambient vibrant a la grada per impulsar l'equip cap a la seva vuitena victòria de la temporada.

Te puede interesar
Lo más visto