Marta Barrachina ha elogiat la tasca del Servei de Conservació i Restauració de Béns Culturals per la seva contribució a preservar i protegir el patrimoni de la província

Durant una visita a les instal·lacions a Penyeta Roja, Barrachina va destacar el valor patrimonial de la província i la feina del servei per ressaltar aquests recursos

General 05 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5517

Acompanyada per l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, i altres representants locals, Barrachina va observar els treballs de restauració de la imatge de la Mare de Déu del Lledó a la Concatedral de Santa Maria.

Aquesta imatge, venerada a la ciutat, ha estat restaurada per tornar-li el seu esplendor original, i Barrachina va expressar la seva gratitud per aquesta tasca, que considera un motiu d'alegria per a la comunitat. A més, va destacar el compromís de la Diputació per impulsar accions de conservació i restauració del patrimoni perquè les generacions futures puguin apreciar-lo.

La Diputació té previstes diverses actuacions de conservació en diferents llocs de la província, la qual cosa demostra el seu compromís amb la preservació del ric patrimoni cultural i artístic de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto