L'esdeveniment "Escala a Castelló" promet ser un gran èxit enguany, amb una alta participació i una àmplia varietat d'activitats

La alcaldesa Begoña Carrasco confia que aquesta edició siga més multitudinària que en anys anteriors

General 05 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5549

El president de l'Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, destaca la importància d'aquesta iniciativa per unir la ciutat amb el seu port i reforçar el turisme a la regió. La subdelegada del Govern, Antonia García, elogia l'esdeveniment com a un referent i agraeix la tasca de les forces de seguretat en el dispositiu de seguretat.

El director general de Turisme, Jose Manuel Camarero, subratlla la rellevància d'esdeveniments com aquest per convertir Castelló en un destí turístic únic. A més, es destaca l'entrega d'un obsequi de la ciutat de Sète a la alcaldesa com a mostra de suport i col·laboració entre ambdues ciutats. Pel que fa a la programació, s'anuncien activitats com visites a embarcacions històriques, un cicle de diàlegs sobre sostenibilitat marina, concerts i espectacles de focs artificials.

El dissabte 6 d'abril serà la jornada central, amb esdeveniments com la Subhasta de Peix, el Desfilada Marinera, les Justes Marineras, música en viu i un espectacle de focs artificials per culminar la jornada festiva. La programació completa i els horaris estan disponibles al lloc web de l'esdeveniment.

Te puede interesar
Lo más visto