L'Ajuntament d'Onda està duent a terme una iniciativa per millorar i embellir les zones verdes dels polígons industrials

Això té l'objectiu d'incrementar el seu atractiu i promoure el desenvolupament econòmic

General 06 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5558

Com a part d'aquesta acció, s'ha iniciat una campanya d'adequació de les rotondes situades en aquestes àrees industrials. En particular, s'han començat les tasques de desbrossament i plantació a la rotonda del polígon industrial Colomer. L'alumnat del programa de formació i ocupació T’Avalem Onda III ha participat en aquestes tasques, sota la supervisió de personal tècnic especialitzat.

El regidor de Via Pública, Vicente Ramón, ha destacat el compromís de l'equip de govern municipal amb la renovació de les àrees industrials, amb la finalitat que les empreses puguen millorar la seua competitivitat i contribuir al desenvolupament econòmic local. És important mencionar que des de l'any 2020, Onda ha establert tres Entitats de Gestió i Modernització (EGM) per impulsar la innovació en les seues àrees industrials.

Aquesta iniciativa permet a les entitats accedir a subvencions anuals de l'IVACE, que poden ser considerablement majors que les assignades a altres àrees industrials.A més, aquesta col·laboració públic-privada té com a objectiu millorar la productivitat mitjançant la implementació de plans d'actuació anuals, que determinen les inversions necessàries en les àrees industrials i supervisen el seu compliment de manera periòdica.

Te puede interesar
Lo más visto