El Parc del Trenet de Benicàssim va ser l'epicentre d'un emocionant esdeveniment per als amants del modelisme

Aquest va celebrar el seu 20è aniversari amb una trobada que va atraure més de 200 aficionats de tota Espanya

General 06 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5564

Des de Madrid fins a Barcelona, passant per ciutats com Girona, Còrdova, Sevilla i Alacant, els entusiastes del modelisme ferroviari es van congregar per compartir la seua passió i admirar les exhibicions i maquetes exposades. En aquesta ocasió especial, l'Associació Cultural FFCC de Farja de Benicàssim va destacar amb la remodelació d'un tren de sis vagons, inspirat en l'històric Golden Express que connectava París amb Moscou.

Aquesta impressionant recreació va ser inaugurada per l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, i es va convertir en un dels principals atractius de l'esdeveniment. El Parc del Trenet, on es va dur a terme aquesta emocionant trobada, ofereix un espai idoni per a activitats culturals i lúdiques durant tot l'any, atreient més de 20,000 visitants anuals.

Amb un circuit ferroviari que es pot gaudir setmanalment i recreacions teatralitzades en ocasions especials com Halloween i Belle Époque, el lloc s'ha convertit en un punt de trobada per a famílies i aficionats de totes les edats. A més, durant els mesos de juliol i agost, s'ofereix el Misteri del Parc del Trenet, una activitat dirigida especialment a xiquets i xiquetes de 5 a 10 anys, que afig un toc de misteri i diversió al lloc.

Te puede interesar
Lo más visto