La alcaldessa Begoña Carrasco, juntament amb altres líders locals, ha presenciat l'emocionant subhasta de peix a l'antiga usança al Grau de Castelló

Això ha marcat l'inici del Cap de Setmana Marinero en el marc de l'esdeveniment 'Escala a Castelló'

General 06 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5569

Aquesta edició especial ha integrat per primera vegada els comerços locals del Grau, oferint un mercat denominat "Comerços a la Mar" al Passeig Buenavista, a més de menús especials als restaurants per mostrar la deliciosa gastronomia local. La presència de l'alcaldessa a la subhasta de peix ressalta la importància de mantenir vives les tradicions del Grau, mostrant l'autenticitat de la vida portuària i promocionant els productes locals de qualitat.

Aquest esdeveniment, dissenyat per desestacionalitzar l'oferta turística, no només atreu visitants, sinó que també impulsa l'economia local i contribueix a l'ocupació dels hotels en una temporada clau, especialment amb l'esperada obertura de serveis de platja des de Setmana Santa. El dia va estar ple d'activitats emocionants, incloent el Gran Desfilament Marinero i les Justes Nàutiques de Sète, que van ser presidides per la Tinent Alcaldessa del Grau, Ester Giner.

El desfilament va comptar amb la participació de diverses tripulacions i grups d'animació, mentre que les Justes Nàutiques de Sète van oferir una exhibició tradicional des del Moll de Costa. L'esdeveniment va culminar amb un espectacle de focs artificials que va il·luminar el cel, marcant el final d'una jornada plena de visites als navilis i entreteniment per a tota la família.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto