El dia dedicat als col·legis i als col·lectius de persones amb discapacitat a Escala a Castelló ha estat un rotund èxit de participació i d'inclusió

Més de 300 nens de cinc col·legis de la ciutat i un institut van gaudir d'un programa educatiu especial i van tenir l'oportunitat d'explorar les embarcacions

General 08 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5582

A més, 30 usuaris de l'associació Frater Castelló, amb mobilitat reduïda, van ser convidats com a part de l'aposta del govern municipal per la igualtat d'oportunitats. Acompanyats per autoritats locals, incloent-hi l'alcaldessa Begoña Carrasco, i representants de diverses àrees, van gaudir de les activitats i explicacions a peu de les embarcacions, mostrant el compromís de la ciutat amb l'accessibilitat i la inclusió.

Els col·legis participants, com el CEIP Maestro Canós, CEIP L'Illa, CEIP Ejército, International School of Castellón, IES Penyagolosa i CEIP Pinar, van submergir els alumnes en una experiència educativa enriquidora, gràcies a la col·laboració de la Fundació Nao Victoria i la Fundació Azul Marino. Tallers, visites guiades i altres activitats els van permetre conèixer de prop el patrimoni marítim i cultural de la regió.

L'alcaldessa va destacar la importància d'Escala a Castelló com un esdeveniment inclusiu que atrau persones de totes les edats i capacitats, generant un impacte positiu en l'economia local, especialment al Grao. La regidora de Turisme va ressaltar l'oportunitat que va brindar l'esdeveniment per promoure les riqueses del Grao i desestacionalitzar el turisme, destacant la gastronomia local, el comerç i les platges operatives des de Setmana Santa com a grans atractius per als visitants.

Te puede interesar
Lo más visto