L'Ajuntament d'Onda continua el seu compromís d'atendre les necessitats laborals de les empreses locals mitjançant el seu servei de formació personalitzada

Això ho han aconseguit en col·laboració amb el Centre de Formació Monteblanco i la Cambra de Comerç

General 08 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5587

Aquesta vegada, s'ha posat en marxa el curs de Comerç, Logística i Magatzem, dirigit a 25 joves ondenses interessats a incursionar en l'àmbit industrial o a actualitzar les seues habilitats professionals. El programa formatiu té com a objectiu equipar els participants amb els coneixements necessaris per a la gestió eficient de magatzems i l'optimització de processos logístics.

Durant el curs, que s'estendrà fins al 10 de maig, s'impartiran habilitats fonamentals per a destacar en el mercat laboral, ampliant així les seues oportunitats d'ocupació. Vicent Bou, regidor d'Ocupació i Emprenedoria, va destacar la rellevància d'aquesta iniciativa en afirmar: "Oferim formació perquè els joves adquirisquen habilitats essencials que els permetran destacar en el mercat laboral i augmentar les seues oportunitats d'ocupació".

Entre els temes que s'abordaran es troben aspectes relacionats amb l'ocupabilitat, habilitats socials, ús de xarxes socials per a la cerca d'ocupació, tècniques d'atenció al client i vendes, així com activitats auxiliars de magatzem, incloent el maneig de carretons elevadors. A més, l'Agència d'Ocupació Onda Inserta, encarregada de promoure la inserció laboral a la localitat, ofereix una varietat d'ofertes d'ocupació en la seua pàgina web i posa a disposició les seues instal·lacions per a empreses interessades en dur a terme programes de formació.

Aquest esforç conjunt reflecteix el compromís d'Onda per a reforçar l'ocupació i l'ocupabilitat en la comunitat, proporcionant als joves les eines necessàries per a prosperar en el mercat laboral.

Te puede interesar
Lo más visto