Castelló està treballant arduament per convertir-se en la seu dels Campionats d'Espanya de Salvament i Socorrisme aquest estiu

Esports 09 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5595

Aquest és un esdeveniment que reforçaria el paper de la ciutat com a autèntica 'Ciutat de l'Esport'.L'alcaldessa Begoña Carrasco ha destacat la importància d'albergar aquest tipus de competicions, que no només impulsen l'esport local sinó que també generen un impacte econòmic significatiu i dinamitzen el turisme a la regió. En una reunió amb representants de la Reial Federació Espanyola de Salvament i Socorrisme (RFESS), Carrasco va expressar l'interès de l'Ajuntament a acollir aquests campionats. La participació estimada de més de 5.000 persones, incloent socorristes i acompanyants, ressalta el potencial impacte positiu en l'economia local.

S'està treballant perquè Castelló siga la seu d'aquests campionats el 2024, possiblement al juliol, amb proves que es desenvoluparien tant a la platja del Gurugú com a la Piscina Olímpica Municipal. Això no només promouria l'esport d'alt nivell a la ciutat, sinó que també oferiria una oportunitat per promocionar les magnífiques platges de Castelló entre els milers de participants i espectadors.

L'alcaldessa ha insistit que esdeveniments com aquests són essencials per a la promoció turística i l'impuls econòmic de la ciutat, beneficiant a hotels, restaurants i comerços locals. En resum, l'Ajuntament de Castelló està compromès en el seu objectiu de consolidar la ciutat com a destí esportiu de primer nivell i continuarà treballant per assolir aquest objectiu.

Te puede interesar
Lo más visto