Durant el mes de març, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana va dur a terme una sèrie d'accions per garantir la seguretat viària a la província de Castelló

En total, 237 conductors van ser portats davant la justícia per presumptes delictes relacionats amb la seguretat viària

Successos 10 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5606

Entre les infraccions més destacades es troben la conducció sense permís o llicència, la conducció sota els efectes de l'alcohol, la conducció temerària, l'abandonament del lloc de l'accident i la conducció amb drogues en l'organisme.

En detall, es van registrar 76 casos de conductors que van ser sorpresos conduint sense permís o llicència, dels quals 39 havien perdut tots els punts del permís, 5 estaven privats cautelarment per decisió judicial, 2 estaven privats definitivament per decisió judicial i 30 mai havien obtingut el permís o llicència. A més, 142 conductors van ser detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, mentre que 2 ho van ser per excés de velocitat, 8 per conducció temerària, 2 per abandonar el lloc de l'accident i 7 per conduir amb drogues en l'organisme.

A la província de València, es va actuar contra 39 conductors per mancar de permís o llicència, 73 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 5 per conducció temerària, 1 per abandonar el lloc de l'accident, 1 per excés de velocitat i 7 per conduir amb drogues en l'organisme. Mentrestant, a Alacant, es van prendre mesures contra 25 conductors per mancar de permís o llicència, 54 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 1 per excés de velocitat i 2 per conducció temerària.

Aquestes accions són part dels esforços continuats de la Guàrdia Civil per garantir la seguretat viària i prevenir accidents a les carreteres de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto