Durant el mes de març, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana va dur a terme una sèrie d'accions per garantir la seguretat viària a la província de Castelló

En total, 237 conductors van ser portats davant la justícia per presumptes delictes relacionats amb la seguretat viària

Successos 10 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5606

Entre les infraccions més destacades es troben la conducció sense permís o llicència, la conducció sota els efectes de l'alcohol, la conducció temerària, l'abandonament del lloc de l'accident i la conducció amb drogues en l'organisme.

En detall, es van registrar 76 casos de conductors que van ser sorpresos conduint sense permís o llicència, dels quals 39 havien perdut tots els punts del permís, 5 estaven privats cautelarment per decisió judicial, 2 estaven privats definitivament per decisió judicial i 30 mai havien obtingut el permís o llicència. A més, 142 conductors van ser detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol, mentre que 2 ho van ser per excés de velocitat, 8 per conducció temerària, 2 per abandonar el lloc de l'accident i 7 per conduir amb drogues en l'organisme.

A la província de València, es va actuar contra 39 conductors per mancar de permís o llicència, 73 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 5 per conducció temerària, 1 per abandonar el lloc de l'accident, 1 per excés de velocitat i 7 per conduir amb drogues en l'organisme. Mentrestant, a Alacant, es van prendre mesures contra 25 conductors per mancar de permís o llicència, 54 per conduir sota els efectes de l'alcohol, 1 per excés de velocitat i 2 per conducció temerària.

Aquestes accions són part dels esforços continuats de la Guàrdia Civil per garantir la seguretat viària i prevenir accidents a les carreteres de la regió.

Te puede interesar
Lo más visto
1000x667MUSEOS8

Castelló celebra el Dia Internacional dels Museus

Redacció
Cultura 17 de mayo de 2024

El dissabte 18 de maig, els Museus de Castelló, com l'Espai d'Art Contemporani, acullen activitats dirigides a tots els públics des de les 10.00 hores. Durant la jornada es realitzaran visites guiades, activitats familiars, intervencions musicals i tallers