La VII Mostra Audiovisual Vila d’Onda 'En Xicotet' s'apropa i promet ser un cap de setmana ple de cinema i cultura a Onda

Del 20 al 21 d'abril, la Sala La Cassola serà el punt de trobada per als amants del setè art a la localitat

Cultura 10 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5608

El regidor de Cultura, Daniel Álvaro, va destacar la importància d'aquest esdeveniment com a reconeixement a l'esforç i talent del sector audiovisual ondense. La mostra comptarà amb una selecció diversa de curts que reflecteixen el talent dels cineastes locals. Des de drames commovedors fins a comèdies hilarants, hi haurà alguna cosa per a tots els gustos. Entre els curts seleccionats es troben "Jerusalén" de María Velázquez, "Becarias" de Núria Poveda, Marina Cortón i Marina Donderis, "Pisanka" de Jorge Yúdice, "Periquitos" de Álex Rey, "Pequeño" de Meka Rivera i Álvaro G. Company, i "Ocho pasos" de Alexandra Croitoriu.

El diumenge 21 d'abril, hi haurà una altra sessió de projeccions amb curts com "Cromaescope: The day of the outrageous visitor" de Álvaro Beltran, "Intercanvi" de Alberto Evangelio, "Hàbitat" de Elena Escura, "Cava" de Alejandro López, i "Estic bé, mama" de Josema Palenzuela.

A més de les projeccions, es durà a terme la cerimònia de lliurament de premis, on un jurat compost per destacades personalitats del món del cinema avaluarà les obres presentades i atorgarà premis en diverses categories. Aquesta cerimònia no només reconeix el talent i la creativitat audiovisual, sinó que també estimula futurs projectes cinematogràfics.

Te puede interesar
Lo más visto