Benicarló es prepara per celebrar una gran festa del llibre al voltant del 23 d'abril

Aquesta comptarà amb una jornada plena d'activitats, tallers, contes i la presència de nombrosos autors

Cultura 10 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5609

La programació s'estendrà del 18 al 28 d'abril amb propostes a la Biblioteca Manel Garcia Grau i l'Auditori Pedro Mercader. El regidor d'Educació, Carlos Delshorts, va destacar que enguany recuperaran la Fira del Llibre el mateix 23 d'abril i la traslladaran al centre de la ciutat, amb estands que s'estendran des de la plaça de la Constitució fins al passeig de Ferreres Bretó. Aquesta ubicació, va explicar, donarà major significat i repercussió a la jornada, a més de permetre la participació dels centres educatius.

La Fira del Llibre s'obrirà a les 10.30 hores amb una batucada del CEIP Eduardo Martínez Ródenas i durant tot el dia, fins a les 20.00 hores, comptarà amb diferents espais on s'organitzaran diverses activitats. Hi haurà contes, tallers d'escriptura, presència d'escriptors signant llibres, estands d'editorials locals, espai per a escriptors de la comarca, venda de roses, llibres solidaris, activitats de lectura i ludoteca per als més menuts.

A més, durant el matí, Radio Benicarló emetrà des de la Fira el seu magazín diari 'Veus de Casa', amb tots els protagonistes del dia. Per completar la jornada, hi haurà teatre als centres educatius, amb el narrador Felip Kervarec, i l'entrega dels tradicionals Premis Benilectors als usuaris que més llibres han sol·licitat en préstec a la Biblioteca Manel Garcia Grau durant 2023.

Del 18 al 28 d'abril, la Biblioteca ha organitzat nombroses activitats al voltant de la lectura, incloent un taller d'escriptura medieval, la presentació del llibre 'La última primavera' d'Amparo Bellido, i dos clubs de lectura. A més, el dijous 25 s'ha programat un recital d'Estellés a càrrec de l'alumnat de l'IES Ramón Cid, en commemoració del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

El teatre de l'Espai Guirigall i l'obra 'La disputa', dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats, tancaran la programació amb motiu del Dia del Llibre.

Te puede interesar
Lo más visto