La II Setmana de l’Art Jove se celebrarà a Nules del 15 al 26 d'abril

Aquest esdeveniment té com a objectiu fomentar espais creatius per a la joventut i dinamitzar la població més jove

General 11 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5635

La inauguració d'aquesta setmana coincidirà amb el Dia Internacional de l'Art el 15 d'abril, amb l'activitat consolidada "Pinta el museu" al Museu de Medallística Enrique Giner, en la qual participaran alumnes de quart d'ESO i Batxillerat de la modalitat d'Arts Plàstiques, Imatge i Disseny de l'IES Gilabert de Centelles de Nules.

A més d'aquesta activitat, hi haurà tallers creatius com el de pintura ràpida a la platja de Nules, teatre i improvisació teatral, dansa urbana i tatuatge creatiu. També es durà a terme la XXI Mostra Musical de l'IES Gilabert de Centelles, amb la participació de l'alumnat de Batxillerat, que tindrà un caràcter benèfic destinant els donatius a Mans Unides.

La setmana d'art jove busca fomentar la participació juvenil com una prioritat per involucrar els joves en la generació de nous projectes i programes. La regidora de Joventut, Blanca Silvestre, afirma que estan estudiant noves estratègies i espais per fomentar la participació juvenil, prioritzant les necessitats i interessos de la joventut i reformulant iniciatives en col·laboració estreta amb ells i altres agents. Es promocionen activitats relacionades amb l'art, la cultura i el patrimoni, oferint alternatives d'oci per a la joventut i promocionant noves dinàmiques juvenils.

Te puede interesar
Lo más visto