La Diputació de Castelló ha mostrat el seu compromís amb la protecció del territori i els interessos de la ciutadania

Això s'ha manifestat en una reunió clau amb entitats que s'oposen a la instal·lació de megaplantes fotovoltaiques a la província

General 11 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5636

Durant aquest encontre, la presidenta Marta Barrachina i el diputat de Transició Energètica, José María Andrés, han subratllat la importància del diàleg i el consens en assumptes relacionats amb les energies renovables, la sostenibilitat ambiental i el desenvolupament econòmic.

La reunió ha comptat amb la participació de representants de diverses associacions, entre elles Defensem les nostres arrels (Les Useres), Nostra Terra (Les Coves de Vinromà), Per un Cabanes Viu (Cabanes), La Terra Casa Nostra (Vilafamés), Junts Per La Terra (Vall d'Alba) i la Plataforma No a la MAT. En aquest context, la presidenta de la Diputació ha destacat que la defensa del territori és una prioritat per al Govern Provincial en aquesta nova legislatura, amb l'objectiu d'impulsar el progrés i generar oportunitats per a tota la província.

Barrachina ha enfatitzat la creença de la Diputació en la compatibilitat entre les energies renovables, la protecció del medi ambient, l'ordenació territorial i el desenvolupament econòmic, sempre a través del diàleg i la col·laboració amb totes les parts involucrades. A més, s'han anunciat accions concretes per donar suport als ajuntaments en la defensa del territori, incloent la creació d'una línia d'ajuts destinada a cobrir les despeses d'assessorament tècnic i legal en el procés d'al·legacions a projectes d'energia solar.

Aquestes mesures es basen en l'escolta activa per part de la Diputació per atendre les demandes i necessitats del territori, amb l'objectiu de protegir el present i el futur de la província i salvaguardar els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes.

Te puede interesar
Lo más visto