El Govern Municipal d'Onda està donant un pas important cap a la mobilitat sostenible amb la instal·lació de dotze nous punts de càrrega elèctrica en punts estratègics del municipi

Aquests carregadors, part d'un pla integral per al clima i l'energia sostenible, busquen promoure l'ús de vehicles elèctrics i reduir les emissions de CO2 associades al transport

General 12 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5650

La xarxa de punts de recàrrega abasta diferents ubicacions, assegurant un accés convenient per a residents i visitants. Amb quatre punts de càrrega normal al pàrquing de la Plaça Montí i altres quatre al de la Plaça 8 de Març, així com dos punts a l'Avinguda Montanejos i dos més de càrrega ràpida al pàrquing del Pavelló Municipal Víctor Cabedo, es cobreix una àmplia àrea del municipi.

És rellevant destacar que aquesta inversió en infraestructura elèctrica ha estat realitzada per l'empresa concessionària sense cap cost per al municipi, la qual cosa demostra un compromís conjunt cap a la sostenibilitat. A més, es preveu que aquestes noves instal·lacions contribueixin significativament a la reducció de les emissions de CO2 per a l'any 2030, com s'estableix en el Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible.

Per incentivar l'ús d'aquests carregadors i promoure la mobilitat elèctrica, l'empresa concessionària oferirà el servei de recàrrega de forma gratuïta durant tot el mes d'abril per a tots els usuaris, la qual cosa representa una oportunitat per experimentar i adoptar aquesta alternativa més neta i sostenible en el transport urbà.

Te puede interesar
Lo más visto