El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) organitza una jornada el divendres 19 d'abril

Això forma part del programa Focus Pyme, dirigit a xicotetes empreses, interessats en aplicacions d'intel·ligència artificial (IA) i professionals del màrqueting

Economía 12 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5652

Sota el títol "Intel·ligència artificial i màrqueting per a empreses", l'esdeveniment busca ajudar a les xicotetes empreses, startups i emprenedors a aprofitar les oportunitats que ofereixen la IA i el màrqueting digital per al seu creixement.

La jornada comptarà amb la participació d'experts en la matèria, així com en l'aprofitament de les xarxes socials, qui compartiran els seus coneixements i experiències. S'explorarà com la IA i el màrqueting digital poden millorar o impulsar el creixement de les xicotetes empreses a la província de Castelló.

L'esdeveniment, de caràcter gratuït, requereix inscripció prèvia a causa de les places limitades. Durant la jornada, s'abordaran temes com la productivitat en el negoci amb Chat GPT, estratègies per potenciar el negoci amb màrqueting digital, el paper de les xarxes socials en el dia a dia de les empreses locals, i el futur de la comunicació amb intel·ligència artificial.

La iniciativa s'emmarca dins del programa Focus Pyme i Emprenedoria, promogut i finançat per la Generalitat Valenciana a través de l'Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (IVACE + i), com a part de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

El CEEI Castelló, amb 26 anys d'experiència, té com a objectiu difondre la cultura emprenedora i la innovació local, oferint assessorament per a la creació, consolidació i creixement d'empreses, així com per a millorar la seua competitivitat mitjançant la innovació i diversificació, amb la finalitat de generar riquesa i ocupació a la província de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto