L'Ajuntament d'Onda ha renovat el Consell de Cultura amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana en la programació cultural

Cultura 15 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5679

Això busca construir una oferta cultural diversa que respongui a les necessitats i interessos dels ondins. A més, es prioritza l'ús del Teatre Mónaco per a les necessitats de les entitats locals, com a part del compromís municipal amb la promoció de la cultura local. Aquesta renovació demostra el compromís de l'Ajuntament amb la cultura com a motor de desenvolupament i cohesió social, apostant per una gestió participativa i transparent. La participació activa de les entitats culturals locals en la presa de decisions contribuirà a enriquir l'oferta cultural de la ciutat i a fomentar l'accés de tots els ciutadans a la cultura.

Pel que fa a la programació cultural, continuen els espectacles al Teatre Mónaco, amb actuacions d'Edu Soto i David Cepo, així com obres teatrals. A més, es durà a terme la VII Mostra Audiovisual Vila d’Onda ‘En Xicotet’ a la Sala La Cassola, i hi haurà un concert gratuït de Conchita i la Onda Big Band al Raval de Sant Josep. Finalment, la tercera edició del Festival Onda Flamenca comptarà amb destacats artistes com Azúcar Moreno, Canelita i Juan Salazar ‘El Chunguito’.

Te puede interesar
Lo más visto