La Diputació Provincial de Castelló celebrarà el dimarts 16 d'abril la jornada "Connecta i empren a la província" amb motiu del Dia Mundial de l'Emprenedoria

Aquesta iniciativa reunirà emprenedors i entitats que treballen per impulsar l'ocupació i l'emprenedoria a la província

Economía 15 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5685

La presidenta de la Diputació, Marta Barrachina, destaca el compromís de la institució amb l'ocupació, la formació i l'emprenedoria per arribar a tots els municipis de la província i crear oportunitats per als castellonencs.

La jornada començarà amb una taula rodona dedicada als emprenedors, on participaran iniciatives com Ahorradoras, Enersoste, HackIA, Momoven, Nómadas Kids i Somnia. Aquestes empreses representen el gran teixit emprenedor de la província. Ahorradoras és la major comunitat d'estalvi i compra intel·ligent en espanyol, Enersoste especialitza en autoconsum i energies renovables, HackIA implementa eines d'Intel·ligència Artificial en empreses, Momoven és una plataforma de lloguer de motos, Nómadas Kids distribueix joguines i material educatiu, i Somnia ofereix serveis psicoeducatius.

Posteriorment, es parlarà sobre les iniciatives impulsades per la Diputació i es donarà pas a la participació d'entitats com la Cambra de Comerç de Castelló, el CEEI, Espaitec, Gal Maestrat Plana Alta, Globalis, Secot i Xarxatec. La jornada conclourà amb la conferència "Resiliència: transformar l'adversitat en oportunitat", impartida per Elena Cucala, experta en Psicologia Organitzacional Positiva.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicent Pallarés, destaca la importància d'aquesta jornada en el suport als emprenedors i en l'impuls d'iniciatives que generin riquesa i ocupació a la província. La jornada serà oberta al públic i forma part del compromís de la Diputació per oferir oportunitats i suport als projectes empresarials a la regió.

Te puede interesar
Lo más visto