El Ajuntament d'Onda ha posat en marxa una iniciativa innovadora en col·laboració amb la Fundació Adecco

Aquest és un taller destinat a millorar les competències digitals dels qui busquen activament feina. Sota el títol "Troba Feina per Internet"

General 16 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5698

Aquest taller es durà a terme del 22 al 26 d'abril i té com a objectiu capacitar els participants en l'ús efectiu d'eines digitals per a la recerca de feina. Amb un enfocament pràctic i personalitzat, el taller oferirà als assistents una visió detallada de les tecnologies digitals disponibles actualment per millorar la seva ocupabilitat. Des de l'ús de cercadors com Google, Bing i Yahoo! per accedir a informació rellevant fins al maneig actiu del correu electrònic i la participació en fòrums, s'abordaran diverses habilitats fonamentals en l'entorn laboral actual.

La importància d'aquesta formació radica en el paper crucial que juguen les habilitats digitals en el mercat laboral modern. Com va destacar el regidor d'Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, "aquesta formació és un pas crucial per fomentar la inclusió digital i augmentar les oportunitats laborals a Onda". És fonamental que tots els ciutadans tinguin accés a la formació necessària per adquirir aquestes competències, i aquest taller és un pas significatiu en aquesta direcció.

Amb un total de 15 places disponibles, el taller es durà a terme a la Casa de la Cultura d'Onda, amb sessions diàries de 9.30 a 14.30 hores al llarg de cinc dies consecutius. Els interessats poden inscriure's omplint un formulari disponible en línia.

A més, aquesta iniciativa s'afegeix als esforços continus de l'Ajuntament d'Onda per promoure el envelliment actiu entre la població major. L'Oficina del Major al Centre Integral de Majors d'Onda ofereix assessorament i ajuda amb inscripcions en línia, demostrant un compromís integral amb el benestar i la participació activa de tots els ciutadans en la comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto