Marta Barrachina ha lloat la importància de la Penyagolosa Trails

Ha expressat el seu desig que els 2.100 valents corredors que participaran en aquesta edició "senten en el cor aquest 25è aniversari"

Esports 16 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5700

En la presentació de la 25a edició de la MiM i la 12a edició de la CSP, Barrachina va destacar la rellevància d'aquesta prova per al Castelló Escenari Esportiu, destacant que "el Gegant de Pedra us espera i sota la seva protecció estic segura que serà una de les millors edicions que hem fet fins ara".

La màxima representant de la institució provincial va subratllar l'orgull que representa la Penyagolosa Trails per a Castelló, destacant el paper fonamental que juga en la promoció de l'esport i la natura a la regió. A més, va expressar el seu agraïment a totes les entitats que fan possible la realització exitosa d'aquest esdeveniment any rere any.

Per la seva banda, el director de la ASICS Penyagolosa Trails, Tico Cervera, va ressaltar l'expectació per viure una edició espectacular de la cursa, amb la participació de corredors de tot el món que vindran a gaudir de les muntanyes de Castelló. Va destacar el suport de centenars de voluntaris, patrocinadors, clubs esportius i equips de seguretat que contribueixen al èxit de l'esdeveniment.

A més de les proves esportives, s'han programat diverses activitats durant la setmana, incloent-hi una cursa per a nens, entrenaments, proves de productes i la tradicional Fira del Corredor. Aquesta setmana completa convertirà la província en l'epicentre del trail running, demostrant el compromís i la passió de la comunitat per aquest esport.

Te puede interesar
Lo más visto