La Mare de Déu del Lledó visita la Parròquia de San Cristóbal pel centenari de la seua coronació

Aquest dimarts es troba a la parròquia Sant Cristóbal

Festes 16 de abril de 2024 Redacció Redacció
1713269436897

La ciutat de Castelló està de celebració pel centenari de la Coronació Canònica de la Mare de Déu del Lledó. La Verge del Lledó està recorrent des del dissabte passat totes les esglésies i parròquies de la ciutat castellonenca. La patrona va ser traslladada ahir des de la Parròquia de Sant Tomàs de Villanueva fins a la Parròquia de Sant Cristóbal.

Este esdeveniment religiós ha comptat amb l'assistència del portaveu de l'Equip de Govern de Castelló, Vicent Sales. Al costat d'ell han assistit altres figures polítiques de la ciutat com Clara Adsuara, regidora de Gent Gran i, Antonio Ortolá, regidor de Seguretat Ciutadana.

La Verge del Lledó romandrà en la parròquia de Sant Cristóbal fins al dimarts. Al llarg del dia es realitzaran diversos actes en els quals col·legis de la ciutat i els seus alumnes podran anar a visitar a la patrona i assistir a les misses programades en la jornada.

Esta celebració té programats diversos actes amb els quals fer honor a la Coronació de la Verge del Lledó entre ells, un concurs de dibuix anomenat ‘Vine a pintar a Lledó’, un certamen literari anomenat ‘Flor Natural Mare de Déu del Lledó’ o el Cicle de música mariana anomenat ‘Cantant Mariae’.

Te puede interesar
Lo más visto