L'artsita 'Metrika' ha tret a la llum el seu nou disc 'Madre Fundadora'

La cantant visita el plató principal de Ó24 per revelar el significat del disc

Cultura 16 de abril de 2024 Redacció Redacció
Sin título

Metrika és el nom artístic baix el que s'amaga una jove castellonenca cantant de trap. El passat 11 d'abril treia a la llum el seu nou disc 'Mare Fundadora', el qual està dividisc en 4 parts, les quals representen les quatre fases de dol per les quals passa una persona després d'una ruptura emocional. 

L'artista revela que és un disc basat també en la famosa saga cinematogràfica de Saw ja que es 'obsessione amb ella', per la qual cosa les cançons podrien simular una espècia de 'joc' tal com marquen estes pel·lícules. Les lletres d'esta artista són lletres molt transgressores i trencadores que agraden al seu públic. 'Metrika' assegura que li agrada donar la imatge que li és igual tot, però és una xica molt pròxima als seus fans i tots els seus concerts són interactius. Durant la seua entrevista en Televisió de Castelló, l'artista revela que no se sent còmoda en els concerts en els quals l'escenari està allunyat del públic.

El que no hi ha dubte és que 'Metrika' és una artista que actualment està en auge i són algunes firmes reconegudes a nivell internacional els que s'han acostat les seues cançons i les han compartides a través de xarxes socials.

Pots veure l'entrevista completa ací.

Te puede interesar
Lo más visto