Peníscola es prepara per celebrar les seues Festes Patronals de 2024

Aquestes festes comptaran amb la presentació dels cinc integrants més joves de la seua Cort d'Honor

General 17 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5715

Marta Castell Baila, Fernando Samper Vu, Ángela Mantilla Sanchez, Fernando García Martorell i Blanca Escriba Peguero són els xiquets i xiquetes que representaran al municipi en els festejos en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana. Amb entusiasme, aquests xicotets se sumen a l'esperit festiu de la ciutat i participaran en diverses activitats i actes protocol·laris durant les celebracions.

Aquest anunci arriba després de completar les presentacions dels qui representaran a les entitats en la Cort d'Honor. La elecció d'aquests joves com a Dames i Cavallers infantils és un moment especial per a ells i les seues famílies, i marca l'inici de la seua participació en una tradició arrelada en la cultura local.

Ara, amb la Cort d'Honor completa, Peñíscola es prepara per al pròxim esdeveniment en les seues celebracions: l'acte d'Elecció de la Reina de les Festes, programat per al pròxim mes de juny. Aquest esdeveniment reunirà la comunitat entorn de la selecció d'una figura representativa que liderarà les festivitats amb gràcia i elegància.

Amb l'arribada d'aquests nous membres a la Cort d'Honor, es reforça l'esperit comunitari i festiu de Peníscola, que espera amb ànsia celebrar les seues tradicionals festes amb alegria i fervor.

Te puede interesar
Lo más visto