Juan Pascual Sorlí, ha anunciat que dilluns que ve, 22 d’abril, es reprendran els treballs a l’Eix Cívic

Aquests treballs pendents inclouen diversos aspectes com la il·luminació, la instal·lació dels tendals previstos en el projecte i la recol·locació d’algunes peces del paviment

General 17 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5722

Sorlí ha assegurat que les obres no es recepcionaran fins que tot estigui en perfectes condicions i ha destacat que recentment es va arribar a un acord amb l’empresa constructora per a reparar tot allò que no estava ben fet. Aquest acord implica una actuació integral per a garantir la qualitat i la completa finalització de les obres.

Respecte a l’ús i la mobilitat que afectarà l’Eix Cívic, el regidor ha informat que s’establirà un diàleg amb els veïns i els comerciants de la zona, que s’han constituït en associació, per a abordar els problemes que suposa aquesta infraestructura. Sorlí ha manifestat que és conscient dels problemes que han experimentat els veïns i els comerciants i ha destacat la importància de dialogar amb ells per a buscar solucions que beneficiïn a tots els implicats i minimitzin els perjudicis.

Així doncs, l’Ajuntament s’obre al diàleg i a la col·laboració amb la comunitat local per a garantir el bon funcionament i l’adequació de l’Eix Cívic, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels residents i potenciar l'activitat comercial de la zona.

Te puede interesar
Lo más visto