Parlem sobre salut mental en l'entorn laboral en la jornada prèvia a la II Carrera de las Empresas

Les ponents han sigut Mª Pilar del Poble, i Mª Carmen Molés, psicòlogas i membres de la junta del Col·legi  Oficial de Psicologia

Esports 18 de abril de 2024 Redacció Redacció
Diseño sin título (51)

A penes queden uns dies per a la celebració de la 'II Carrera de las Empresas Cámara de Comercio Castellón'. En el marc d'esta iniciativa, ha tingut lloc una xarrada dedicada a la relació entre el benestar psicològic i l'acompliment laboral. Dutxa ponència ha sigut presididia per Mª Pilar del Poble, vocal de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana, i Mª Carmen Molés, vicedegana 3a de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia a la Comunitat Valenciana.

Alguns de les dades més destacables és que la segona causa de baixa més recurrent en una empresa és una baixa per estrés o ansietat. Les ponents insistixen en el problema que això suposa tant en les persones com en les pròpies empreses i al·leguen que en la gestió de les acarones cal tindre en compte la societat en la qual vivim, en la qual "l'ansietat és la pandèmia del segle XXI". Recomanen com a principal remei la prevenció a través de la pràctica esportiva, la prioritat de conciliar i practicar esport en l'àmbit laboral i la neceisdad de comptar amb atenció psicòlogica igual que es compta en moltes entitats amb atenció mèdica.

Te puede interesar
Lo más visto