Impuls a l'ocupabilitat a Onda: Diplomes en Seguretat Laboral i Tallers de Formació

El Saló de Plens de l'Ajuntament d'Onda ha sigut l'escenari de la clausura de les especialitats formatives en seguretat laboral de l'agència d'ocupació Onda Inserta

Educació 19 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5757

La cerimònia, presidida per l'alcaldessa Carmina Ballester i el regidor d'Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, ha reconegut l'èxit de vint-i-dos alumnes en Seguretat en Treballs en Alçada i Maneig de Plataforma Elevadora PEMP.

L'alcaldessa Ballester ha destacat el compromís del govern local en col·laborar estretament amb les empreses per adaptar la formació a les necessitats del mercat laboral, assegurant així la inserció laboral dels veïns d'Onda.

A més, el consistori ha posat en marxa el curs de Comerç, Logística i Magatzem al Centre de Formació Monteblanco, dissenyat per brindar als participants coneixements en la gestió de magatzems i organització de processos logístics, amb l'objectiu de millorar les seves oportunitats d'ocupació.

D'altra banda, en col·laboració amb la Fundació Adecco, l'Ajuntament ha llançat el taller de millora de competències digitals 'Troba Feina per Internet', dirigit a persones interessades en potenciar les seves habilitats digitals en la cerca activa d'ocupació.

Te puede interesar
Lo más visto