Informació sobre el Nou Model de Gestió de Residus Municipals a l’Alcora

S'ha realitzat la primera xerrada informativa per explicar el nou model de gestió de residus municipals

General 19 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5759

Aquest sistema, que començarà a implementar-se progressivament el proper 6 de maig, busca apropar el servei a les famílies i facilitar una millor separació de residus. L'alcalde, Samuel Falomir, va destacar la importància d'aquesta iniciativa per a assolir els objectius de reducció de residus i reduir la taxa de brossa que la llei obligarà a pagar a partir de 2025. Actualment, només es separa el 8,7% dels residus municipals a l’Alcora, molt per sota de la mitjana nacional.

Les següents xerrades informatives es duran a terme el dimecres 24 d'abril a les 17:30 hores i el dijous 2 de maig a les 19:00 hores, dirigides als residents a la zona on s'iniciarà el projecte. A més, l'Ajuntament proporcionarà a cada família dos cubs per facilitar la separació als domicilis, amb distribució a la plaça Serrerías els dies 25, 26 i 27 d'abril.

Per resoldre dubtes, es comptarà amb una persona d'educació ambiental al carrer durant els dies previs al canvi, i es habilitarà un telèfon i correu electrònic d'informació ciutadana. Amb aquestes accions, es busca assegurar una transició fluïda cap al nou model de gestió de residus municipals.

Te puede interesar
Lo más visto