La Fundació Síndrome de Down Castelló inaugura l'exposició “Tejiendo redes por la inclusión laboral”

Una mostra fotogràfica de les persones treballadores gràcies al Empleo Con Apoyo (ECA)

Cultura 19 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_2854

La Fundació Síndrome de Down Castelló ha inaugurat en el Menador Espai Cultural de Castelló una exposició fotogràfica que mostra a les persones treballadores, que gràcies al programa Empleo Con Apoyo (ECA) han tingut un major accés a la vida laboral. L'exhibició estarà disponible del 18 al 27 d'abril de 2024 a la Sala Polivalent.

L'exposició comptarà amb 43 fotografies que recorren la història dels 25 anys del programa 'Empleo Con Apoyo' mostrant les vivències de les més de 200 persones que han passat per este. El funcionament del programa va des que l'empresa contracta la persona amb discapacitat intel·lectual i/o síndrome de Down, on ací la Fundació entra en acció encarregant-se de facilitar el suport necessari perquè desenvolupe plena i satisfactòriament les funcions del lloc per al qual ha sigut contractada.

Durant l'acte de presentació, la Presidenta de la Fundació Síndrome de Down Castelló, Carolina Ballester, ha remarcat la transcendència de donar a conèixer a la societat el treball inclusiu, així mateix, la Concejala de Benestar Social, Maica Hurtado, ha transmès la importància que tenen estes iniciatives de cara a la ciutat de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto