El Patronat de Festes Prepara el Concurs del Cartell de Sant Pere 2024

El Patronat de Festes de Castelló ha donat llum verda a les bases del Concurs de Disseny del Cartell anunciador de les festes de Sant Pere 2024

General 19 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5764

El guanyador rebrà un premi de 500 €. Les propostes han de ser originals, inèdites i de temàtica lliure, respectant la comunicació no sexista i reflectint l'essència de les festes. El termini per presentar-les serà de 15 dies naturals després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

A més, el disseny ha d'incloure l'escut de l'Ajuntament de Castelló i el logotip de la Comissió de Festes de Sant Pere. Les bases completes estan disponibles a www.castello.es i al BOP.

Preparatius per a Sant Pere 2024

La tinent d'alcalde del Grau, Ester Giner, ha iniciat les reunions amb la Comissió de Festes de Sant Pere i la Comissió Taurina del Grau per treballar conjuntament en la pròxima edició, del 22 al 30 de juny.

L'edifici Moruno del Grau serà l'escenari per a la presentació del cartell de festes i del de bous el 16 de maig, a més de la presentació del llibre oficial de Sant Pere el 6 de juny.

Segons Giner, aquestes festes consoliden el Grau com una oferta turística d'interès autonòmic, amb una programació variada per a tots els públics.

Te puede interesar
Lo más visto