El Patronat de Turisme s'ha reunit amb 35 agències de viatges en el workshop Tour & Kids celebrat a Múrcia

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha destacat que aquest esdeveniment ha oferit una excel·lent oportunitat per presentar l'oferta turística en la qual estan treballant

General 20 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5781

En col·laboració amb la regidoria de Família i Infància, el Patronat de Turisme està desenvolupant una oferta de turisme familiar de qualitat. Alberto Vidal, regidor de Família i Infància, ha subratllat la importància de crear experiències turístiques adaptades per a les famílies i ha afirmat que estan col·laborant amb diverses institucions i associacions per aconseguir aquest objectiu.

A més, el workshop també ha servit com a plataforma per explorar el turisme d'influencers. Arantxa Miralles ha destacat que s'han reunit amb quatre influencers per discutir les diferents formes de promoció turística que podrien oferir per donar a conèixer la ciutat a nous perfils turístics.

Aquest enfocament en el turisme d'influencers es va iniciar en Fitur 2024, on el Patronat de Turisme va mantenir nombroses reunions per desenvolupar una oferta turística innovadora i atractiva per a les noves generacions.

Te puede interesar
Lo más visto