Castelló conclou amb èxit la VI edició del Saló del Còmic i el Llibre Infantil i Juvenil

Aquesta ha comptat amb més de 2.000 vendes i 3.000 assistents en tres dies d'activitats

General 21 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5784

Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, va destacar que aquest esdeveniment va dinamitzar l'activitat comercial del centre i va permetre a les principals llibreries de la ciutat donar a conèixer la seua oferta.

Vidal va ressaltar que aquesta iniciativa forma part del pla de revitalització de la ciutat, promovent els atractius comercials locals. També va posar èmfasi en el valor del Saló del Còmic com una aposta per fomentar l'oci saludable entre els joves, contribuint al desenvolupament cultural dels més menuts.

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, va subratllar la positiva repercussió turística de l'esdeveniment, destacant la qualitat de l'oferta amb la participació de destacats autors a nivell nacional. Miralles va posar èmfasi en l'esforç per desestacionalitzar l'oferta turística de Castelló i fer-la atractiva durant tot l'any.

En l'última jornada, es van dur a terme tallers infantils, classes gratuïtes de combats amb espases làser i una taula rodona sobre humor gràfic. A més, es van realitzar presentacions i firmes d'exemplars de llibres de diversos autors, enriquint encara més l'experiència del Saló del Còmic.

Te puede interesar
Lo más visto