El Amics Castelló va aconseguir una emocionant i sofrida victòria contra el Rioverde Clavijo en un partit crucial

Iniciat amb domini del Clavijo (9-4), l'Amics Castelló va revertir la situació amb un parcial de 0-10, liderant el marcador 9-14

Esports 22 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5795

El joc interior, encapçalat per Stutz, va ser determinant, portant l'equip a una avantatge màxima al final del primer quart (17-28). Tot i que el segon quart va començar amb dificultats per a l'Amics, van aconseguir mantenir una petita avantatge (41-49) al descans. Després d'un començament explosiu en el tercer quart, van assolir una avantatge considerable (48-62), ampliada a vint punts al final del mateix (56-76), gràcies a un excel·lent rendiment de Ruben Dominguez.

No obstant això, l'últim quart va començar malament per a l'Amics Castelló, permetent que el Clavijo reduïra la bretxa fins a igualar el marcador 90-90. En els últims minuts, l'equip va mostrar una sòlida defensa i va aprofitar les oportunitats en atac, especialment amb Rubén Domínguez, qui va anotar 6 tirs lliures consecutius per a segellar la victòria per 93-96. Aquest triomf iguala l'Amics Castelló amb el Melilla en victòries, mentre que el Clavijo certifica el seu descens a LEB Plata.