PortCastelló reitera el seu compromís amb la conciliació en renovar el certificat d'Empresa Familiarment Responsable (EFR) atorgat per AUDELCO

Aquest reconeixement, vàlid fins al 2026, destaca les pràctiques en conciliació laboral i familiar, així com en igualtat d'oportunitats

General 22 de abril de 2024 Redacció Redacció
IMG_5798

El port de Castelló, únic a la província amb aquest certificat des del 2021 i la segona Autoritat Portuària a Espanya en obtenir-lo, demostra el seu lideratge en aquest àmbit. A la Comunitat Valenciana, només 24 empreses compten amb aquest segell.

Rubén Ibáñez, president de l'Autoritat Portuària, destaca el compromís amb polítiques conciliadores i el benestar del personal. Es posa l'accent en escoltar i atendre les necessitats de l'equip, promovent un entorn laboral inclusiu i equilibrat.

Mitjançant mesures com la flexibilitat temporal i espacial, suport a la família i desenvolupament personal i professional, es busca millorar la vida personal i professional de l'equip. L'auditoria confirma el compliment de la normativa en conciliació.

La renovació del certificat reflecteix la implicació de l'equip, mantenint i millorant mesures existents i afegint-ne de noves, com el teletreball i la flexibilitat horària, per afavorir un ambient laboral equitatiu i just.

Te puede interesar
Lo más visto